[1]Prima impresieUna neplacuta. De ce ? De unde sa incep ? Logo-ul forumului nu se potriveste, unele imagini de la categorii nu se incarca sau nu m-ai exista.
[2]Aspectul general al forumuluiSa incepem de la meniu. Meniul a depasit limita imaginii de fundal, efectul de la link-uri nu prea merge, daca i-ai schimba culoare sau l-ai scoate ar fii nemaipomenit. Statisticile sunt frumos aranjate.
[3]ActivitateO duceti binisor, membrii din staff vad ca se implica. Aveti membri care se implica, dar totusi pentru un forum care are domeniu trebuie ceva mai mult. Ca oricare forum de gaming incercati sa veniti si cu alte jocuri, world of tanks, tera, dota, aion, age of wushu sunt multe.
Originalitate si calitateNici aici nu pot sa imi dau seama daca aveti subiecte originale sau copiate. Vad ca aveti doua servere de metin2, felicitari
,ridica mult calitatea forumului.
[5]Organizarea forumurilor si a categoriilorDupa parerea mea subforumul Concursuri nu are ce cauta in categoria Administratie, in rest ii bine.
[6]Modul de scriere corecta in limba romanaCe am putut citi este scris corect in rest nu am acces